El cap de setmana del 2 i 3 de maig la coalició ecologista, valencianista i d’esquerres de Benidorm presentarà el programa d’una manera innovadora. L’equip de Compromís Los Verdes visitarà alguns punts emblemàtics de la ciutat o en què hi ha hagut una mala gestió per confrontar-ho amb les propostes de futur que proposen. ‘La Ruta del Canvi’, com així l’han anomenat, està oberta a qualsevol persona que hi vulga participar i comptarà amb el suport dissabte de Pura Peris, candidata a diputada autonòmica per Los Verdes, i diumenge de Mireia Mollà, diputada autonòmica i cap de llista per la circumscripció d’Alacant per Compromís, i Marian Campello, número cinc de la llista pel mateix partit.

Concretament, el recorregut a realitzar serà el següent:

Dissabte, de 10 a 14 hores:

  1. Eixida: Ermita de Sanç
  2. Partida de l’Armanello
  3. Estació d’Autobusos
  4. Palau d’Esports
  5. Avinguda del Mediterráneo
  6. Serra Gelada

En finalitzar el primer dia de ruta, hi haurà un dinar per tot aquell que s’hi vulga quedar i haja avisat al Restaurant Los Molinos (C/ Maravall, cantó amb C/ Tulipans) a partir de les 14.30 hores.

Diumenge, de 9 a 13 hores:

  1. Eixida: IES Pere Maria Orts i Bosch
  2. Terrenys del centre de salut IMALSA-Els Tolls
  3. Centre Cultural
  4. Ajuntament de Benidorm
  5. Museu Hort de Colon – Museu Boca del Calvari
  6. Plaça del Castell

Durant el recorregut, s’explicarà la situació de cada punt i les propostes de la coalició al respecte i s’entregaran tríptics de la síntesi del programa de Compromís Los Verdes. Els desplaçaments entre llocs pròxims es faran a peu i entre llocs més llunyans, amb vehicle, d’acord amb les indicacions que es facen durant el trajecte. Per aquells que no hi puguen vindre, es publicarà tot el seu contingut a la web benidorm.compromis.ws.

Esdeveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/408776965972529/