Compromís Los Verdes critica l’abandonament de la Plaça Neptú

El portaveu adjunt del grup municipal, Juan García, ha presentat en registre de l’Ajuntament una queixa formal sobre l’estat de la Plaça Neptú i les immediacions. El regidor de Compromís Los Verdes es fa ressò de diferents queixes veïnals, tant sobre la brutícia que hi ha en algunes parts de la plaça, com per les conseqüències que provoca deixar inacabada l’obra de la font central.  

García exposa en el seu escrit que ha trobat taques de líquid negre vessat sobre el paviment de la plaça, un pivot arrancat i tirat en terra, amb el perill de seguretat per als vianants que això suposa, i l’inacabament de la font, donat que durant la campanya electoral es va retirar la piràmide, per part de l’anterior govern, però que està a l’espera de represa i finalització d’obres. “Els veïnes i veïnes es queixen que tots els dies salten dins la font, agafen grava i la trauen fora, el que comporta danys materials a la font i el que implica un perill de seguretat tant per a les persones que boten a dins, com per als passejants de la zona”, ha indicat García.

És per estos motius que reclama la prompta finalització de l’obra, amb la sol·licitud de la col locació de plantes adequades al voltant i que, mentre això passa, que se situe una tanca de protecció interior adequada. A més, també demana una neteja urgent, per la brutedat de la zona, i la substitució del pivot malmés, “preferiblement de resina reciclada, atés que el cost és un 50% inferior que els actuals i que té un resultat més durador i econòmic que els actuals”, ha assenyalat García. Per altra part, es demana també la presència policial de tant en tant a la zona, per guardar la seguretat i així vetlar per la correcta convivència entre veïnes i veïns.

El portaveu de la coalició, Josep Bigorra, ha sol·licitat que estes actuacions sobre escena urbana es prengueren amb un pla d’actuació general dels carrers de Benidorm, “de manera que cada barri tinga la seua idiosincràsia però que alhora la imatge de la ciutat, cuidada i neta, siga homogènia”, ha assenyalat.

Foto pivote 1 Foto pivote 2 Foto suciedad suelo

Arxivat en: Sanitat i Benestar Social, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *