Compromís critica la falta de manteniment dels parcs i jardins de Benidorm

Després de quasi un any de pròrroga del contracte de parcs i jardins, el regidor de Compromís i portaveu de Compromís Los Verdes, Josep Bigorra, ha criticat que l’actual concessionària té deficiències sobre el manteniment de parcs i jardins i sobre la reposició de diferents exemplars. Concretament, en el cas de les palmeres és alarmant, ja que segons tècnics municipals entre 30 i 40 exemplars no s’han replantat, malgrat que el contracte actual obliga a fer estos treballs.

Com a exemple, Bigorra es referix a tres palmeres que estan en un lloc important de Benidorm, com és la plaça de l’Ajuntament: “En la mateixa entrada a la que és la casa representativa de tot el municipi i que dóna accés al Parc de l’Aigüera en falten tres exemplars des de fa molt de temps”. El portaveu ha explicat que no entén com encara estan estos tres buits, a l’igual que ocorre amb altres ublicacions d’este tipus d’arbre, “quan existix obligació de replantació pels plecs de condicions de l’empresa concessionària de parcs i jardins i quan resulta que els mesos per procedir a la replantació són els de mes calor, entre juliol i agost, és a dir, en estos moments”.

A més de la falta de reposició de palmeres, el regidor es fa ressò de queixes de diferents veïns i veïnes d’algunes zones, com per exemple, la relativa al passeig de Ponent, on la falta de conservació de les zones de vegetació d’esta zona han generat l’existència de calbes de terra i plantes seques, que enlletgissen la imatge dels parcs, de les platges, i, per extensió, de la ciutat.

El portaveu ha recordat que, malgrat que el contracte està en situació de pròrroga i que el plec de condicions de la futura contractació està debatent-se a l’Ajuntament, “l’empresa concessionària cobra cada mes pel seu servici perquè se suposa que està complint amb les seues obligacions, però vistos estos exemples, sembla que està eludint les seues responsabilitats”.

Bigorra ha reclamat al govern local que pressione l’empresa actual perquè realitze les tasques de manteniment i conservació dels parcs i jardins a què està obligada contractualment i que, en cas de no fer-ho, siga sancionada. “Benidorm es mereix que tinga una imatge cuidada i de qualitat tots els mesos de l’any i, si qualsevol empresa contractada no complix al cent per cent les seues obligacions, l’Ajuntament ha de vetlar pels interessos de tots i de totes”, ha finalitzat.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *