El Consell desbloqueja la construcció del Centre Cultural de #Benidorm, paralitzat anys i anys per la gestió dels governs anteriors. Ara, s’invertixen 12 milions per fer la coberta, el tancament extern i acabar una sala d’actes de 456 butaques, una sala conservatori, sales multiusos i un pàrquing. El termini d’execució preveu que les obres finalitzen en 2018.

Així ho va anunciar el president de la Generalitat, Ximo Puig, i la secretària autonòmica d’Hisenda, Clara Ferrando, acompanyats pel director de la Societat de Projectes Temàtics de la Comunitat Valenciana, Antonio Rodes, en una reunió que va tenir lloc al INVATTUR de Benidorm amb agents turístics, culturals, associatius i econòmics de la ciutat, a la qual també van assistir membres de la corporació municipal. Posteriorment es van visitar les obres del Centre Cultural per fer una valoració in situ.

El regidor de Compromís i portaveu del grup municipal a l’Ajuntament de Benidorm, Josep Bigorra, que també va acudir a la cita al INVATTUR ia la visita del Centre Cultural, va expressar la seua satisfacció perquè “la Generalitat ha atès les peticions que des de Compromís i des Benidorm s’han realitzat durant anys per donar una solució factible al Centre Cultural”. Així mateix, ha destacat que “per fi es desbloqueja una obra que els governs del PP anteriors, amb la seua desídia i la seua mala gestió, havien abandonat a la seua sort, creant una mala imatge per a la nostra ciutat”.