Pocs dies després que el ple de Benidorm, amb els vots de PP i PSOE, rebutjara el recurs de reposició de Ciudadanos por Benidorm (CBM), Ciudadanos (C’s), Liberales i Compromís Los Verdes contra l’acord d’aprovació de la pròrroga del contracte d’aigua i clavegueram de Benidorm, el govern local ha oblidat un dels acords plenaris referent a això: la creació d’una comissió tècnico-política i social per estudiar com desenvolupar econòmicament la gestió de l’esmentat contracte. Els portaveus dels grups municipals de l’oposició consideren que és una prova més que PP i PSOE no han vetlat en cap moment pels interessos dels ciutadans i les ciutadanes de Benidorm

“Crear, abans de desembre de 2016, les comissions tècnico-polítiques i socials i d’estudi i anàlisi dels aspectes tècnics, jurídics, financers i pressupostaris per determinar l’abast dels serveis a gestionar i la forma jurídica més d’acord als interessos públics municipals”. Així resava el punt cinquè de l’acord plenari de la pròrroga del contracte de servei d’aigua i clavegueram de Benidorm que va ser aprovat per PP i PSOE. I, fins ara, acabat d’iniciar desembre, aquesta comissió segueix sense crear-se i, per tant, sense possibilitat de valorar inversions futures, revisar les tarifes o estudiar l’empresa mixta.

Els regidors de CBM, Ciudadanos, Liberales i Compromís Los Verdes han criticat la deixadesa del govern local en aquest sentit. Josep Bigorra, portaveu de Compromís Los Verdes, subratlla que és “un nou despropòsit” en el contracte de la gestió de l’aigua i clavegueram i recalca que “ja no és que no complisquen mocions de l’oposició, sinó que no compleixen ni tan sols els seus propis acords plenaris”.