(notícia traduïda d’Informacion. Més avall, escrit presentat pel portaveu del grup municipal)

El portaveu de Compromís-Los Verdes, Josep Bigorra, va sol·licitar ahir al president del Consell Veïnal de Benidorm, l’alcade Toni Pérez, el cessament d’un dels membres de l’esmentat òrgan per abocar crítiques homòfobes contra la seua persona a les xarxes socials arran de la seua absència als actes programats amb motiu del dia de la Constitució.

«Un dels absents a l’acte del dia de la Constitució va ser l’edil Josep Bigorra, de Compromís, regidor al qual tots paguem i que pel que sembla no li cau molt bé la Constitució de tots els espanyols. Un regidor que demana a so de bombo i platerets que respecten el seu orgull, avui no ha respectat l’orgull de ser espanyol ». Aquest va ser el missatge que va escriure el conseller en qüestió i que ha caigut com un tret al representant de la coalició Compromís-Los Verdes.

D’ací que ahir Bigorra enviara una missiva a Pérez sol·licitant que «reprove al conseller, que l’inste a que es disculpe públicament en la propera sessió del Consell Veïnal i al fet que deixe el seu càrrec el més prompte possible».

El regidor de Compromís fa referència a la seva carta a l’article 14 de la Constitució, en el qual es concreta que «tots els espanyols són iguals davant la llei sense que pugui prevaler cap discriminació per raó de naixement, raça, sexe, religió, opinió o qualsevol altra condició» per realitzar aquesta sol·licitud i recorda el pla contra la LGTBfòbia posat en marxa des del Consistori per evitar precisament aquest tipus de qüestions.

Escrit presentat