El regidor de Compromís i portaveu de Compromís Los Verdes, Josep Bigorra, ha comprovat les obres realitzades del Parc de Joves, l’anomenat Skate Park pel govern local, que el grup municipal va proposar com a esmena als pressupostos de 2016. Bigorra considera que les obres realitzades no estan prou condicionades ni en els accessos ni en les indicacions per accedir-hi i demana al govern del PP que “complete immediatament aquesta obra inacabada pel benefici de tots els i les joves”.

Únicament un skate park. Això és el que té el Parc de Joves que Compromís va proposar com a inversió com a esmena als pressupostos locals de 2016, ja que el govern local només preveia que es realitzara un estudi en l’esborrany de pressupostos, com així ha recordat Josep Bigorra. “És més, el PP va votar en contra de la nostra esmena, de la que ara trau pit – ha explicat el portaveu -, i que s’ha aconseguit perquè l’oposició va aprovar-la contràriament al vot del govern local”.

Lluny d’estar content, Bigorra considera que l’obra realitzada s’ha quedat a mitges: “A més que falta dotar-lo d’altres infraestructures que demanàvem, com un rocòdrom o espais multiactivitat, la condicionament de l’espai ha sigut mínima i la informació de la seua ubicació, inexistent”.

Es refereix d’aquesta manera a què en cap lloc s’indica per on s’accedeix a l’espai per fer skate; ni per l’avinguda de la Comunitat Valenciana, on hi ha un camí per a vehicles motoritzats, ni per l’avinguda Comunitat Europea, on sembla que hi ha un sender a les proximitats del monument homenatge a la Sèquia Mare. “Tampoc existeix cap escala d’accés en el mateix punt on s’ubica des de l’avinguda Comunitat Europea, que potser seria el camí més fàcil i ràpid de realitzar”, ha apuntat Bigorra.

De la mateixa manera, l’entrada de la zona per fer skate només presenta dos línies d’oliveres plantades, poc cuidades, i un terra únicament xafat però poc condicionat, al parer del regidor.

“Demanàvem, i així es va aprovar a instàncies de la nostra esmena, un parc per a joves perfectament condicionat, senyalitzat i multiactivitat; i en canvi tenim només una zona per fer skate que no està indicada d’on es troba i sense el condicionament d’accesos acabat”, subratllat el portaveu. Bigorra conclou sol·licitant que estes obres que falten es facen el més prompte possible, “però no amb la pressa que s’han fet, a la vista del resultat, sinó amb una celeritat responsable”.