Compromís-LV i PSOE critiquen la mala gestió del PP amb l’assegurança de vida dels funcionaris

Els portaveus dels grups municipals del PSOE i Compromís-Los Verdes, Rubén Martínez i Josep Bigorra, han comparegut hui en roda de premsa per exigir al govern del PP que aclarisca tots els dubtes que han sorgit després de publicar-una informació en la qual es qüestiona la vigència de la pòlissa d’assegurances que cobreix la mort o invalidesa dels funcionaris.

Una pòlissa que suposadament no va abonar al seu venciment l’Ajuntament i que ha provocat amb això una situació d’incertesa a les famílies de diversos funcionaris que han mort durant aquest any.

El regidor de Compromís i portaveu de Compromís Los Verdes, Josep Bigorra, ha explicat que “en la comissió de règim interior, el govern local no ha sabut respondre quan li hem preguntat per la cobertura de la pòlissa, és a dir, si estava i si està en vigor, ni per què aquestes famílies porten un retard considerable per cobrar-la “.

Així mateix, a preguntes dels periodistes, ha insistit que “si el govern municipal té tan clar que no hi ha cap problema en què aquestes famílies cobraran, per què les famílies dels treballadors de l’Ajuntament han hagut d’estar tant de temps sense rebre el que els tocava per dret, provocant-los una situació tan lamentable?”.

Finalment, tant Bigorra com Martínez, han reiterat la petició que s’abone a aquestes famílies les quantitats corresponents per la pòlissa de decessos i invalidesa, ja siga l’agència d’assegurances o l’Ajuntament, però que, en qualsevol cas i especialment si té d’abonar les quantitats consistori, “exigim la petició de responsabilitats per aquesta vergonyosa situació”.

Àudios de la roda de premsa: 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *