Compromís reclama que es replante el carrer Esperanto

El regidor de Compromís i portaveu de Compromís Los Verdes, Josep Bigorra, ha demanat per escrit a la regidoria d’Escena Urbana que recupere els arbres que falten al carrer Esperanto, entre l’Avinguda d’Europa i el carrer Eivissa, després de comprovar la situació in situ. Fins a un total de vuit escocells buits es poden comptabilitzar en aquest tram del carrer que haurien de ser replantats.   

“Fa temps que falten arbres en el carrer Esperanto i el govern local no ha donat encara cap solució per a què es tornen a replantar. Per això exigim que es posen mans a l’obra i col·loquen nous exemplars en aquesta via”, ha indicat Bigorra. El regidor considera que el govern hauria de sol·licitar a l’empresa de conservació de la jardineria i els parcs de Benidorm que plante nous plataners (platanus orientalis), arbre que es troba en aquest tram, o altre exemplar que es considere, “però que en qualsevol cas que es millore l’escena urbana amb nous arbres en el carrer Esperanto”.

Per a Bigorra no és únicament una qüestió d’ornat, sinó que també ho és de seguretat, ja que els escocells buits suposen un perill per als vianants que passegen per la zona, amb el perill d’entropessar-se i caure. També ha assenyalat que un dels que caldria replantar, ara mateix està ocupat per el tronc trencat d’un arbre, amb la possibilitat d’enganxar-s’hi.

Aquesta petició s’uneix a altres sol·licituds semblants realitzades pel grup municipal referents a parcs i jardins, com el requeriment de replantació de les palmeres que falten en el municipi. Així, en agost de 2016, Bigorra va alertar que, en aquell moment, entre 30 i 40 exemplars de palmera no s’havien replantat, quedant un buit allà on estaven. “Ha passat el temps i es comprova que el govern local no ha fet cap cas de la nostra petició, malgrat els compromisos adquirits en sessió plenària”, ha indicat el regidor.

Bigorra es refereix així a què en agost de 2017 s’instava a què el govern de Benidorm realitzara un estudi de les actuacions urgents a desenvolupar en parcs i jardins de la ciutat, creant un pla d’acció a Benidorm. “Eixe pla s’havia de posar en marxa en els pròxims sis mesos però, a la vista de la falta de replantacions en el carrer Esperanto o amb les palmeres, sembla que encara ha tingut mínima o nul·la eficàcia”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *