Compromís aconsegueix que l’Ajuntament de Benidorm tinga un directori de departaments

A l’entrada de l’Ajuntament s’ha instal·lat un directori de departaments per plantes i espais, en valencià i castellà, tal com va demanar el regidor de Compromís i portaveu de Compromís Los Verdes, Josep Bigorra, mitjançant escrits adreçats al govern local el desembre passat i en gener d’enguany. El regidor s’ha mostrat satisfet perquè “a partir d’ara les persones que utilitzen diàriament els serveis de l’Ajuntament per sol·licitar tràmits quotidians com expedir un gual, inscriure’s en el padró o tramitar les llicències oportunes del seu negoci sabran on dirigir-se més fàcilment”. Per una altra banda, Bigorra ha criticat que, en compte d’utilitzar el Projecte de Senyalització de l’Edifici de l’Ajuntament de Benidorm que va fer el departament de Disseny en 2014, on constava un projecte de directori, el govern local haja pagat a una empresa externa 7.011,95 euros per la seua fabricació. “El govern local hauria d’haver aprofitat el treball ja realitzat per evitar utilitzar, o almenys minimitzar, el cost d’una contractació externa. També per assegurar una homogeneïtat en la imatge corporativa municipal. Però massa vegades el govern local ignora els recursos propis del departament de disseny i encarrega els treballs fora de l’Ajuntament”, ha indicat.

Projecte de Directori fet pels serveis municipals en 2014

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *