Conselleria d’Educació concedeix ajudes a cinc col·legis de Benidorm per la realització de projectes esportius

Els col·legis públics Aitana, Ausiàs March, Els Tolls, Serra Gelada i Vasco Núñez de Balboa rebran subvencions de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport per a realitzar projectes d’esport, activitat física i salut, més coneguts com PEAFS, tal com s’ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. A més, la quantia concedida als cinc centres augmenta respecte la convocatòria del curs passat, quan també van obtindre l’ajuda.

En total 10.072 euros per als cinc centres d’educació primària de Benidorm és la quantia de l’ajuda concedida per Conselleria per a fomentar i recolzar els centres educatius no universitaris sostinguts amb fons públics de la Comunitat Valenciana per a la realització de projectes d’esport, activitat física i salut (PEAFS) que promoguen l’activitat física i l’esport fora de l’horari lectiu i que estiguen integrats en el projecte educatiu del centre en el curs 2017-2018, així com la implantació de la persona coordinadora PEAFS del centre.

Concretament, el CEIP Aitana rebrà 1.250 euros; el col·legi públic Ausiàs March, 2.198 euros; Els Tolls, 2.000 euros; 2.401 euros es destinaran al Serra Gelada, i 2.223 euros rebrà el centre Vasco Núñez de Balboa. L’any passat aquests mateixos centres educatius van rebre ajuda pel mateix motiu però va ser quasi 3.000 euros inferior. Així, per al curs 2016-2017 van rebre 850 euros, 1.386 euros, 1.488 euros, 1.836 euros i 1.656 euros respectivament. El motiu de la pujada d’enguany és que la Conselleria pràcticament ha duplicat l’assignació econòmica: de 195.000 en la convocatòria de l’any passat a 370.000 en el curs actual.

“Des del nostre grup municipal expressem la nostra satisfacció per l’aposta dels centres educatius per fomentar l’esport, no només en horari lectiu, sinó també quan acaben les classes i això es veu recompensat per part de Conselleria”, ha assenyalat el regidor de Compromís i portaveu de Compromís Los Verdes, Josep Bigorra. A més ha expressat que espera un encaix definitiu per als monitoris esportius municipals d’acord amb el que el ple va expressar i segons els projectes de centre presentats.

Per altra banda, aquestes subvencions també han sigut atorgades a centres de la Vila Joiosa. Així, en el curs 2017-2018 quatre col·legis i un institut es repartiran 9.951 euros: 1.200 euros per al CEIP Dr. Álvaro Esquerdo, 2.400 euros per al col·legi l’Ermita; 2.502 euros per la Hispanitat; 1.550 euros per al Maria Francisca Ruiz Miquel, i 2.299 euros per a l’institut la Malladeta. En aquest cas, els tres últims també van rebre ajuda en el curs anterior, i també han vist augmentada la quantia: 727 euros va rebre aleshores el CEIP la Hispanitat, 1.350 euros el Maria Francisca i 1.428 euros l’institut.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *