Compromís demana que es reparen desperfectes en el nou arbrat de l’avinguda Ametlers de Benidorm

El regidor de Compromís i portaveu de Compromís Los Verdes, Josep Bigorra, ha demanat per escrit al govern local de Benidorm que es reparen els forats que existeixen en alguns escocells dels arbres de l’avinguda Ametlers així com que s’anivellen. “És increïble que una obra relativament recent com és la d’aquesta cèntrica avinguda de Benidorm tinga un desgast tan gran en tan poc de temps”, ha criticat Bigorra. A més, el regidor també ha sol·licitat que els arbres que estiguen secs o morts siguen replantats. Per a Bigorra “el govern local hauria d’intentar que la reparació de les obres correra a càrrec de l’empresa, ja que a penes han passat uns sis mesos des de la fi de les actuacions al carrer”. “El que mal comença, mal acaba”, ha indicat Bigorra recordant que el grup municipal ja va advertir en novembre de l’any passat, abans de la finalització de l’obra d’escocells d’arbres amb diferents acabats, voreres que de vegades conservaven les rajoles velles i de vegades en tenen de noves, pivots col·locats en primera instància i després desapareguts, o problemes amb la recepció i ús del WiFi.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *