Conselleria concedeix subvencions a escoles de música de Benidorm i de la Marina Baixa

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat hui en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana la resolució de les subvencions destinades a escoles de música de la convocatòria 2018. El repartiment de les ajudes arriba a Benidorm ja que les escoles de la Societat Musical la Nova i de l’Associació Unió Musical de Benidorm han rebut subvenció. El regidor de Compromís i portaveu del grup municipal Compromís Los Verdes, Josep Bigorra, considera que “la Conselleria aposta per l’ensenyament musical, un dels símbols de la nostra terra”.

34.141,16 euros a l’escola de música de la Societat Musical la Nova i 26.095,79 euros a la corresponent a l’Associació Unió Musical de Benidorm són les subvencions publicades al DOGV per part de la Conselleria d’Educació per a la ciutat. L’objectiu de la convocatòria és el de contribuir parcialment al finançament de les escoles. Les escoles de música i dansa disposen d’autonomia per a configurar l’oferta dels ensenyaments que imparteixen, en funció dels interessos de l’alumnat i de les necessitats de l’entorn, d’acord amb la legislació vigent.

“Des del nostre grup municipal ens alegrem que Benidorm reba aquest tipus d’ajudes que van focalitzades a ajudar aquests centres de formació artística, tan arrelats en la nostra tradició, i felicitem a les entitats que rebran la subvenció”, ha assenyalat Bigorra.

A banda dels dos centres de Benidorm, altres sis escoles de la Marina Baixa també han rebut aquesta ajuda. Concretament, la Sociedad Filarmónica Alteanense, d’Altea, dotada amb 73.508,65 euros; l’Associació Escola de Música José Seguí, de Callosa d’en Sarrià, amb 63.608,73 euros; l’Associació Escola Unió Musical de la Nucia, amb 31.403,45 euros; la Societat Musical Lira Relleuense de Relleu, a qui han atorgat 9.270 euros; l’Agrupació Musical Mediterráneo la Vila Joiosa (38.373,60 euros) i l’Ateneu Musical també de la Vila (63.005,13 euros). L’única entitat de la Marina Baixa que no ha rebut l’ajuda, tot i que s’ha presentat, ha sigut l’Escola Privada de Música Centre Musical Puig Campana de Finestrat.  En total, comptant també la subvenció de Benidorm, la Marina Baixa rebrà 339.406,51 euros per a finançar les escoles de música.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *