Compromís sol·licita que les pantalles d’informació turística del Torrejó contemplen també el valencià

Castellà, anglés, francés i neerlandés, però no en valencià. Eixes són les opcions que donen les pantalles per consultar la informació turística de la ciutat que existeixen a l’entrada de l’edifici del Torrejó de Benidorm. Per aquest motiu, el regidor de Compromís i portaveu de Compromís Los Verdes, Josep Bigorra, ha demanat per escrit al govern local de Benidorm que es modifique la informació oferida per a què també s’incorpore el valencià com a llengua d’accés i informativa: “L’Ajuntament de Benidorm ha de vetlar perquè els i les valencianoparlants que ens visiten, que en són molts, també puguen accedir a la informació turística en valencià que, cal recordar, és una de les dos llengües cooficials del nostre territori”, ha assenyalat Bigorra. A més, el regidor també ha sol·licitat que els diferents prospectes, fullets informatius i tríptics que es donen amb informació turística també estiguen en valencià, a més d’altres llengües.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *