Compromís demana que es milloren les prestacions del servici de bicicletes públiques de Benidorm

El regidor de Compromís i portaveu del grup municipal de Compromís Los Verdes, Josep Bigorra, ha demanat per escrit que l’Ajuntament de Benidorm avalue el servici actual de bicicletes públiques de Benidorm “per a solucionar les continues deficiències existents de prestació del servei i per a millorar-lo de cara al futur, ja que finalitza el contracte amb l’empresa concessionària”.

“A principis de setembre vam traslladar als tècnics de l’Ajuntament les queixes dels usuaris i usuàries sobre l’estat dels terminals de préstec del servici de bicicletes públic, del mal estat dels vehicles en moltes ocasions i de l’escàs número de bicis per punt de préstec, ja que moltes vegades els terminals no presenten cap vehicle. Amb tot açò, i amb la finalització del contracte actual, ara sol·licitem un estudi que contemple la solució per a totes aquestes deficiències i per a planificar un millor servici de prestació que el que hi ha actualment”, ha assenyalat Bigorra.

Concretament, el regidor ha instat a què s’avalue el servici actual de bicicletes BICIDORM, que forma part del contracte del manteniment i conservació del mobiliari urbà, estudiant el número de terminals actuals i necessaris de implantar en el futur, la quantitat de bicicletes a l’actualitat i aquelles que calen per oferir un millor servici, la localització dels punts de préstec ara per ara i on caldria col·locar-ne de nous, així com altres millores que s’haurien de donar.

“És evident que el servici actual presenta nombroses qüestions a solucionar per a oferir un servici òptim per a una ciutat com a Benidorm. Cal posar remei als problemes actuals però també és necessari prevenir i estudiar com hauria de ser en el futur, especialment si s’aposta per la mobilitat sostenible”, ha afirmat.

En eixe sentit, Bigorra critica que, al seu parer, “el govern local ha estat més preocupat per estendre carrils vermells pel centre de les vies de la ciutat, però ha descuidat garantir un bon servici públic de bicicletes per a Benidorm”. Per a finalitzar, el regidor ha assenyalat que “els informes demanats pel grup municipal ja haurien d’estar realitzats atés que finalitza el contracte però la falta de previsió del govern local en aquest i altres contractes és tot un símptoma de falta de interés”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *