web analytics

Ni la Plaça de la Hispanitat ni el carrer Tomàs Ortuño ni el gros de l’avinguda Jaume I. Segons el regidor de Compromís i candidat a l’alcaldia de Benidorm a les pròximes eleccions municipals, Josep Bigorra, “l’alcalde de la ciutat va anunciar i prometre públicament que aquestes tres obres estarien acabades abans de la Setmana Santa, però la realitat és que cap de les tres s’ha acabat i els turistes i visitants ja es troben a Benidorm”.  

“Quan algú mira pels interessos electorals, en compte de mirar per una gestió de les obres de la via pública planificada i que no moleste els ciutadans i ciutadanes de Benidorm o als i a les turistes que acollim, passen aquestes coses. És a dir, que totes aquelles obres que el govern municipal van dir públicament als mitjans de comunicació que estarien abans de setmana santa, resulta que ens trobem ja amb els dies festius assenyalats i encara esta mig Benidorm alçat”, ha criticat Bigorra.

El regidor es refereix així a que l’alcalde de la ciutat, Toni Pérez, acompanyat del regidor d’obres, José Ramón González de Zárate, va dir que el gros de l’obra de la tercera fase de l’avinguda Jaume I, la pavimentació de la Plaça Hispanitat (dins de la remodelació de l’avinguda Mediterráneo) i la tercera fase de la peatonalització del carrer Tomás Ortuño estarien finalitzats abans de setmana santa en notes de premsa publicades el 8 de febrer, 18 de març i 22 de març respectivament a cada obra.

“Es podran escudar en si ha hagut imprevistos o en qualsevol altra excusa, però el ben cert és que les promeses del govern sobre els terminis no s’han complit i ens trobem amb la temporada alta de Setmana Santa amb vies del centre i voltants en obres, amb el trastorn que pot suposar per a la ciutadania”, ha indicat Bigorra.

Per finalitzar, el regidor de Compromís ha criticat al govern de PP i CBM que “s’ha deixat portar per promeses electoralistes en lloc de planificar correctament un calendari d’obres que no saturen la circulació de punts neuràlgics de la ciutat”.