web analytics

El regidor de Compromís i portaveu de Compromís Los Verdes, Josep Bigorra, ha advertit en la comissió informativa d’urbanisme sobre alguns problemes que estan causant les obres de l’Avinguda Ametlla de Mar. El regidor i alcaldable en les pròximes eleccions municipals s’ha fet de ressò de les queixes de diversos ciutadans i ciutadanes de la zona. Concretament, Bigorra ha reclamat passos provisionals per a vianants per creuar la vorera en obres de manera que se salvaguarde la seua accessibilitat i mobilitat, així com que ha sol·licitat que es reparen els desperfectes causats en la calçada existent per evitar accidents: “Per les obres s’han generat diferents clots i forats en la calçada que suposen un perill, no només per a la gent que creua d’una banda a una altra en llocs on haurien d’haver passos de zebra provisionals, sinó també per a les motocicletes que poden clavar la roda en eixos clots i suposar un perill per a la seguretat vial. Per això demanem al govern municipal que hi actue el més prompte possible”.